Superstudies

Η φιλοσοφία ENGLISH SUPERFAST

 

Τι σημαίνει ιδιαίτερο ομάδας;

Τα καινοτόμα προγράμματα English SUPERFAST εισάγουν ένα νέο εκπαιδευτικό μοντέλο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ιδιαιτέρου και τάξης. Το μάθημα προσαρμόζεται στις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Κάνω το Speaking και στο Writing μόνος μου με το δάσκαλο και μιλάω Αγγλικά μαζί του καθημερινά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Όμως ταυτόχρονα δεν απομονώνομαι. Συναναστρέφομαι με φίλους και συμμαθητές, συμμετέχω σε εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες, κοινωνικοποιούμαι και μαθαίνω διασκεδάζοντας, κι έτσι αγαπώ τα Αγγλικά και τη μάθηση γενικότερα.

 

Γιατί είναι καλύτερο το σύστημα English SUPERFAST;

Μαθαίνω με το δικό μου ρυθμό - δεν υπάρχει τμήμα που με σπρώχνει να προχωρήσω χωρίς να έχω καταλάβει, και αν έχω καταλάβει δεν καθυστερώ από τις απορίες άλλων μαθητών. Επιλέγω ελεύθερα τις ώρες μαθημάτων που με βολεύουν κι αν κάτι αλλάξει στις άλλες μου δραστηριότητες, δεν έχω πρόβλημα με το πρόγραμμα των Αγγλικών. Αν τύχει να απουσιάσω δεν χάνω μαθήματα, απλά την επόμενη φορά συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα, έτσι δεν μου δημιουργούνται κενά. Μπορώ να έρχομαι μαζί με τα αδέλφια μου σε ένα δρομολόγιο, κι ας είμαστε σε διαφορετικά επίπεδα, αφού ο καθένας μας κάνει το δικό του ιδιαίτερο μάθημα.

 

Πώς φαίνεται η πρόοδός μου;

Οι γονείς μου μπορούν να με ακούν στο Speaking και παρακολουθούν τις επιδόσεις μου στα Quizzes, τα Tests, το Writing και όλα όσα κάνω μέσα στην τάξη. Όταν κάνω Homework στο σπίτι, ο δάσκαλός μου το ελέγχει απομακρυσμένα, έτσι δε χρειάζεται να με βοηθούν ή να με ελέγχουν οι γονείς μου, εκτός αν το θέλουν.

 

Υπάρχουν βιβλία;

Όλο το απαραίτητο διδακτικό υλικό είναι συγκεντρωμένο μέσα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και τα Booklets λεξιλογίου , έτσι δεν πληρώνω το κόστος των βιβλίων.

 

Πότε θα δώσω εξετάσεις;

Αν είμαι απολύτως αρχάριος, για να φτάσω στις εξετάσεις Β2 (Lower) με το παλιά σύστημα χρειάζομαι περίπου 6 χρόνια. Με το σύστημα English SUPERFAST χρειάζομαι τα μισά χρόνια, άρα πληρώνω και τα μισά δίδακτρα. Αν έχω ήδη κάνει κάποιες τάξεις Αγγλικών, τότε χρειάζομαι ακόμη λιγότερο χρόνο και λιγότερα δίδακτρα, ανάλογα με τα κενά που έχω. Σε κάθε περίπτωση φοιτώ και πληρώνω όχι όσο ορίζει το τμήμα αλλά μόνο όσο χρειάζομαι εγώ προσωπικά, και με δίδακτρα σταθερά για όλα τα χρόνια, χωρίς αυξήσεις.

 

Θα περάσω σίγουρα;

Σε κάθε μου προσέλευση καλύπτω περίπου 5 – 8  Lessons. Το κάθε Lesson ακολουθείται από ένα Quiz που ελέγχει αν έμαθα όσα μόλις διδάχθηκα. Αν δεν περάσω το κάθε Quiz με σκορ τουλάχιστον 70% το επόμενο Lesson δεν ανοίγει, και πρέπει να μελετήσω ξανά το μάθημα, να λύσω τις απορίες μου με τη βοήθεια του δασκάλου μου και να κάνω νέα προσπάθεια στο Quiz, μέχρι να καταφέρω να το περάσω. Με τον τρόπο αυτό δεν δημιουργούνται κενά και όταν ολοκληρώσω το πρόγραμμα ξέρω να γράφω και να μιλάω Αγγλικά και ξέρω σίγουρα όλα όσα χρειάζομαι για τις εξετάσεις και πολλά παραπάνω.

Τα οφέλη της πρωτοποριακής νέας μεθόδου:

 • Ατομικός ρυθμός εκμάθησης

 • Εξατομικευμένη διδασκαλία με τα πλεονεκτήματα της ομάδας
 • Μισός χρόνος εκμάθησης
 • Μισό κόστος διδάκτρων
 • Συνδρομητική πληρωμή διδάκτρων – πληρώνουμε όσο μαθαίνουμε
 • Ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα
 • Γραπτή εγγύηση πτυχίου
 • Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό all inclusive
 • Ηλεκτρονική τάξη, tablets στην τάξη για κάθε μαθητή.
 • Αξιοποιούμε την τεχνολογία και το gaming προς όφελος του μαθητή (Gamification)
 • Δεν υπάρχουν χαμένα μαθήματα που να δημιουργούν κενά στην εκπαιδευτική διαδικασία.
 • Απομακρυσμένος έλεγχος και βοήθεια μαθητών.
 • Άμεση ενημέρωση γονέα για την πρόοδο του μαθητή.
 • Προγράμματα ενηλίκων – Αγγλικά μαζί με το παιδί σας έυκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά και εγγυημένα

Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του γραπτού λόγου και εστιάζουμε στην προφορική έκφραση και επικοινωνία.

Κατάλληλο για μαθητές σχολικής ηλικίας και ενήλικες